Header Ads

Alma G përgatit Sonja Morgan për "Social Life"


Sonja Morgan nga programi "The Real Housewives of New York" pozon në kopertinën e muajit shtator të revistës "Social Life" dhe falë dorës së shqiptares Alma G duket bukur-bukur. Siç mund ta shikoni dhe nga fotoja është Alma ajo që ka punuar për makiazhin dhe modelin e flokëve të një prej personazheve më të njohur të programeve të tipit "Vërtet tv" për një prej revistave më të njohura të shoqërisë së lartë të Hamptons (NY)


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.