Header Ads

Dafina Zeqiri publikon "My Swag" - Shikoje këtu

Kjo ishte një prej videove që të them të drejtën kisha pak si shumë kuriozitet ta shikoja, por blla blla blla më zhgënjeu disi. Që të shpjegohem...pamja,veshja,ideja e Dafinës është FIKSIM! Normale, e parë dhe në artistë e video të tjera,por Dafinës i shkon dhe i jep nuancën e vetë. Ndërkohe editimi i videos është skandal. Në disa momente lëvizjet e gojës duken qartë që nuk përputhen me këngën,ato fijet e zjarrit duken qesharake, a s'kanë pas benzinë a si? LOL! Sekuencat filmike janë të gjitha super veç e veç, por kur i shikon bashkë duken rrëmujë. Nejse, të paktën Dafina duket hot! Aaaaa, po kënga? O njëzet e pesë gërsheta unë ti numërova pa fjeta, tiiii nuk mi numërove doooot oooo moj vajzeeee komshijeeees oooo. Cila ishte pyetja?


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.