Header Ads

Motrat Greta dhe Eni Koçi publikojnë këngë të reja - Dëgjojini këtu

Greta dhe Eni Koçi kanë publikuar të dyja nga një këngë të re të cilat po jua sjellim më poshtë për ti dëgjuar shoqëruar me tekstin. Kënga e Gretës titullohet "Çdo hap është një peng" dhe është një baladë e thjeshtë,por e këndëshme, ndërkohë Eni vjen me një tjetër bashkëpunim; "Nobody Else", por do kishte qënë më mirë sikur ta këndonte këtë këngë vetëm. Më pëlqen sesi këndon në anglisht e sesi e dredh zërin dhe kënga është cool por pjesa e rrepit më duket e tepërt. Më pëlqen kjo këngë mua.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.