Header Ads

Gazetat "Panorama" dhe "Express" - I njëjti shkrim dy gazetarëSikur Gaqo Bushaka të shkruante dhe një tjetër libër nga historitë e simpatikut Çufo, patjetër që do e vendoste Çufon të punonte ose tek "Panorama" ose tek "Expressi", pasi këto gazeta duket se as nuk e çajnë kokën se çfarë publikojnë përsa kohë që titulli shet letra. Dje ne ju shkrujtëm për një shkrim rreth Flori Mumajesit të publikuar tek "Express" (Kosovë) më 13 tetor, në të cilin flitej për bashkëpunimin e tij me serben Dunja Ilic. Kjo gazetë kish publikuar këtë shkrim nën emrin e ARDIAN JASIQIT, ndërkohë dy ditë më vonë në 15 tetor gazeta "Panorama" (Shqipëri) publikon pothuajse pikë për presje të njëjtin shkrim,por këtë herë nën emrin e një tjetri- BLERAND REXHEPIT. Unë jam nga ata që nuk para i ruaj kritikat,përfshirë këtu edhe Florin,por që dy gazeta të bien kaq ulët dhe të përdoren për qëllime personale e të publikojnë shkrime më emra e mbiemra që nuk egzistojnë...WOW.

2 comments:

  1. Iko pirdhuuuuuu. Kur pronaret u japin lemoshe gazetareve, nje shkrim cohet ne 10 gazeta. Nje gazetar thoshte: " Kam nje lajm , ne sa copa e doni?!

    ReplyDelete
  2. te dy gazetaret ekzistojne me po keto emra!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.