Header Ads

Adelina Ismaili - Nesër videoklipi i ri + faqja e re online


Siç ju paralajmëruam, Adelina ka qënë duke regjistruar videokëngën e re në Francë dhe pas fotove, tashmë në faqen e saj zyrtare të Facebook_ut është publikuar dhe një video e shkurtër me pamje gjatë këtyre xhirimeve. Teksa ende nuk është dhënë asnjë informacion rreth këngës së re, në forume po flitet se publikimi i saj mund të jetë nesër (e hënë). Ndërkohë ju mund të ndiqni "The Making Of" si dhe të mësoni më shumë prej këngëtares në faqen e saj zyrtare online e cila sapo është publikuar, www.AdelinaIsmaili.ch

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.