Header Ads

Noizy lajmëron albumin e ri në bashkëpunim me DurimKid


Ndoshta dikujt mund të mos ti pëlqej,por Noizy për momentin është në majën e hip-hopit shqiptar si ndoshta rreperi më i mirë i momentit. Ai ka paralajmëruar se së shpejti do të publikoj albumin e ri në të cilin bashkëpunon me një adoleshent nga Suedia i cili prezantohet si DurimKid (SuperKid) dhe ka marrë përsipër një pjesë të miksimit dhe regjistrimit të këtij albumi i cili do të realizohet tërësisht në Suedi. Ne kemi dëgjuar dy këngë dhe FIKSIM, pavarisht se nuk jemi të sigurt nëse bëhet fjalë për album me këngë origjinale apo mixtape. Gjithsesi jepini një të dëgjuar,sepse dhe teksti është super.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.