Header Ads

Niko Pepaj lidh kontrat me MTV FILMS


Modeli kush? Niko tani është zyrtarisht aktor! Ai sapo ka nënshkruar një kontratë për të interpretuar në një rol jo-protagonist në një film që pritet të fillojë xhirimet së shpejti në Atlanta të Sh.B.A. Ndërkohë që ne ende nuk kemi shumë info rreth këtij projekti, dimë të ju themi se është një prodhim i "MTV FILMS" dhe ka shumë mundësi që bëhet fjalë për "My Super Psycho Sweet 16". Na lexoni në të ardhmen dhe do ju tregojmë më tepër.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.