Header Ads

Xzibit në Prishtinë live - Shiko Videon

Mesaduket, fjala midis rreperëve të njohur në Amerikë është se Kosova duhet të jetë në listën e turneut të tyre në Europë se ka fansat më të zjarrtë të rrepit në kontinent :) Xzibit ka qënë rreperi i njohur i rradhës në vend i cili (pavarsisht një alarmi për bombë) ka dhënë një koncert super, siç mund ta shikoni dhe në dy videot e mëposhtme.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.