Header Ads

Rita Ora për "The Indipendent Magazine" - Angli


Sigurohuni që të ju bjerë në dorë numri i ri i revistës angleze "The Independent" pasi aty do të gjeni dhe një sesion fotografik të së mrekullueshmës Rita Ora. Më poshtë ne po ju sjellim disa foto gjatë xhirimeve të këtij sesioni ku Rita shfaqet e veshur me një fustan blu Versace dhe një të kuq Gucci.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.