Header Ads

Besa - Artistja e javës në Balkanika


Kur shkruajta se shqiptarët po pushtojnë Ballkanin,nuk e kisha aspak gabim.Pas Adelinës,Elvanës,Florit,Bleros etj tani është Besa ajo që vendoset në qëndër të vëmendjes në Balkanika TV ku është përzgjedhur si artistja e javës. Ndërkohë hiti i saj "Always On My Mind", momentalisht është renditur i dyti në listën e klasifikimit të këngëve më të dëgjuara të javës, pasuar nga Blero,Çekiç dhe Astrit Stafa me "Dance".

1 comment:

  1. Ja edhe tregime e libra shqip: http://erisel10.blogspot.com

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.