Header Ads

Dafina vs. Dafina ?


Dafina Zeqiri nuk është e vetmja që do publikojë videokëngën e re në javën e parë të dhjetorit. Një tjetër Dafinë - Dafina Rexhepi gjithashtu sapo ka njoftuar se rreth kësaj jave dhe ajo do të publikojë videokëngën e re e cila "rastësisht" gjithashtu është një bashkëpunim me një rreper të njohur (Vig Poppa) të një grupi të njohur (KAOS). Kënga titullohet "Party&Bullshit" ("festë edhe bajga" hahahahhahahahah ok ok fjala bajga këtu ka kuptimin "gjëra të mërzitshme", por nuk e kuptoj titullin ashtu siç nuk e kuptoj përse flasin sikur janë rritur në getot e zezakëve të Amerikës Hahahahaha. Se jo për gjë po fiksim me qënë prej getos dmth si i themi ne në shqip "lagjes së jevgjëve"...pa ofenduar njeri po kështu ka qënë quajtur.) Duket se Dafinat dashur-padashur i kanë shpallur konkurrencë njëri-tjetrës, po ju si mendoni se kush do ketë më tepër sukse? Personalisht mendojmë se Dafina Zeqiri do pritet me shumë bujë,por këngën më të bukur do ta ketë Dafina Rexhepi.

1 comment:

  1. Dafina*Hot*Z: zoni i saj nuk krahasohet me t'Dafina*Sweet*R !!!! Dafina*Z do ket sigurisht ma sukseS :))

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.