Header Ads

Emina Cunmulaj për "Talbots"


Modelja Emina Cunmulaj, ka pozuar për koleksionin e ri te veshjeve të kompanisë "Talbots" e cila, është një kompani e njohur në Amerikë.Më poshtë po ju sjellim disa foto,jo vetëm për të admiruar Eminën,por dhe për të përzgjedhur diçka për garderobën tuaj të vjeshtë/dimrit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.