Header Ads

Kënga e re e Noizy " Looking at You" - Dëgjoje këtu


Noizy ka hedhur online një fragment nga kënga e tij më e re "looking at You", e cila ne po na pëlqen shumë dhe po na bën të mendojmë se albumi i tij i ri do të jetë vërtetë bomë.Bombë e mirë domethënë...
Dëgjojeni.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.