Header Ads

Niko Pepaj - Foto nga sheshi i xhirimit të filmit të ri


Siç ju kishim lajmëruar dhe më parë, modeli shqiptar Niko Pepaj tashmë ka kaluar nga modelimi në aktrim. Ai sapo ka marrë pjesë në xhirimet e filmit "My Super Psycho Sweet 16: Part 3" në të cilin interpreton një personazh me emrin...Niko. Më poshtë po ju sjellim dhe një foto të tijën nga sheshi i xhirimit, ndërkohë vazhdoni të na lexoni që të mësoni se kur filmi do të ketë premierën në kanalin MTV (është film televiziv).

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.