Header Ads

03- Genta Ismajli


Sa herë që vjen puna për të përzgjedhur këngëtaret më seksi të vitit, Genta Ismajli është në krye të top-listës, por problemi me Gentën është se...këngëtarja rri-rri dhe e gjen një motiv që të na zhgënjej. Si përshembull ai fustani që kish vesh së fundmi...Nuk ka Helen Troje që mund te duket bukur me atë fustan. Gjithsesi ajo vazhdon të jetë superhot dhe do të arrijë në krye të toplistës sikur...të mos përpiqej kaq shumë.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.