Header Ads

Alban Skënderaj - Mirsevjen në shpirtin tim -Shiko videon

Ne do e kishim publikuar këtë video ditë më parë,por këta gjërat e Easycom vendosën ta bllokonin në YouTube dhe ne na u ngritën nervat dhe vendosëm as mos ta bënim lajm, por ç'ti bësh që kënga na pëlqen shumë së bashku me tekstin e videon. Duke qënë se jemi duke përzgjedhur videot më të mira të vitit, dukej anormale ta linim pa e publikuar ndaj, ja ku e keni. Personalisht mendoj se është videoja më e mirë e Albanit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.