Header Ads

Dafina Rexhepi dhe KAOS - Party&Bullshit - Shiko videon

OK videoja ka disa ditë që ka dalë,por ne na kanë zënë përtacia e festave edhe...tani po e publikojmë. Kënga është e lezetshme dhe festive, sidomos refreni. Sa për videon...nga reklama na u duk hot,por tash në përfundim mund të themi se pjesët tek party janë shumë të bukura, e pjesët e tjera bullshit lol hahahhahahahhaa


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.