Header Ads

Claydee (Klejdi) Lupa jep intervistë për MTV greke

Tani...ne greqisht nuk dimë, por fakti që Klejdi arrin të dalë në MTV me krijimet e tija dhe të intervistohet në kanalin më të njohur muzikor në botë na bën të ndihemi krenar. Ne po e postojmë videon pasi e dimë që shumë shqiptarë din greqisht, plus që kemi dhe shumë lexues nga Greqia, ndaj hidhini një sy videos së mëposhtme. Për ata që nuk dinë greqisht, kallamata kallamata ju du shum ka thënë lol.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.