Header Ads

Dafina dhe Getoari mbeten miq dhe pas mosrealizimit të videos


OK! Këta ose po tallen ose thjesht po kërkojnë të jenë 24 orë në media. Mund të kishit menduar nga mënyra sesi u shpreh Dafina në lidhje me mosrealizimin e videos "D&G", rreth Getoarit dhe ish menaxherit të saj se miqesia midis tyre kishte marrë fund, por jo. Këngëtarja së bashku me Getoarin dhe Çekiç kanë festuar së bashku pas një koncerti në Gjermani. Megjithse ndihemi disi konfuz,sërisht na vjen mirë që ata nuk i kanë lënë marrëdhëniet profesionale të dëmtojnë shoqërinë e tyre. Atë ishim duke menduar....dje, para se të shikonim intervistën e ish menaxherit të Dafinës për "Prive" në Klan Kosova, i cili fajsoi Dafinën për mos realizimin e videokëngës,pasi ajo ngatërroi çështjet private me çështjet profesionale.Ndërkohë ish menaxheri i saj tashmë është menaxheri i BabaStars, ndaj (sipas Getoarit) kur ky i ka thënë që të ndërpresin bashkëpunimin Getoari i ka mbajtur anën. ÇFARE! Që kur Getoari ka filluar të dëgjojë të tjerët? LMAO. Nejse ja dhe tre ditë dhe harrohen të gjitha këto,por a ka mundësi me na i publiku ato videot që na i kanë premtuar prej moti, se na vdiqën.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.