Header Ads

Gjira kundra të gjithave - Çka po don me t'knu zemër -Shiko Videon

Ore kur them unë është fiksim tjetra është fiksim! Gjira është 100% zbulimi i ri i vitit! Këngët super,tekstin super,videot super,veshjet super e shoh unë do na e thyej zemrën lol. "Çka po don me t'knu zemër" është më tepër se një këngë e rradhës, por ajo po sjell në skenë (më në fund) dhe një këngëtare rebele në Shqipe e cilaka një mesazh shumë të qartë për bukuroshet dhe bukuroshët e skënës sonë / Jeni analfabeta ku i keni vetullat/Çka gangstashit yo/Shko hani petulla/ hahahhahahaha apo / Krejt budallica/ po lypin big cica/ i qesin dissa njara tjetrës/ me do rreshta të pisa/
Si thotë Gjira - Çka po don me t'knu zemër? - Çka të dojë shpirti veç kno!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.