Header Ads

Labi dhe Flori - S'të mbaj inat - Shiko videon

Ashtu siç ju kishim paralajmëruar, Labi dhe Flori publikuan videon e tyre "S'të mbaj inat" në prag të festave të fundvitit. Duket se Flori po shtrihet në mënyrë të fuqishme në territorin pop-folk duke bashkëpunuar me emrat më të njohur të kësaj rryme muzikore në vend. Kush a ma i forti? :) Ndiqeni më poshtë.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.