Header Ads

Linda Halimi publikon - Ndihmë - Shiko videon

WOW! Më në fund Linda duket se ka gjetur vetveten. Kushdo që e ka këshilluar për këngën,videon,veshjen...ta mbajë pranë,sepse ka bërë një punë të shkëlqyer. Në dashuri me dëgjim të parë dhe Linda duket fantastike. Fiksim! Patjetër një prej këngëve më të mira të vitit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.