Header Ads

Rikthehen "Produkt 28" -reklama e videos

Ata asnjëherë nuk thanë që u ndanë, megjithatë pas disa projekteve veç e veç dhe një mungese të gjatë në skenë,ne kishim menduar se "Produkt 28" i kishin thënë 'mirupafishim' muzikës. Gabim! Grupi sapo ka publikuar një sekuencë videoje në të cilën paralajmërojnë këngën e tyre të re, e cila me aq sa mundemi të dëgjojmë duket mjaft interesante. Kënga titullohet "My Number One" dhe duket se do të jetë hit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.