Header Ads

Versioni shqip i "Bastardo" të Anna Tatangelo

AAAAAAAJJJJJJJJJ! Sa kam qesh me përkthimin e kësaj këngë, por jo në kuptimin e keq të fjalës. Thjesht më kapi në befasi. Jam një fans i versionit italian "Bastardo",por dhe përshtatja në shqip nuk ka dal keq. Fatkeqësisht nuk dimë cili është emri i këngëtares,por përgëzime! Versioni shqip ka kohë që ka dalë,por neve tani na ra në dorë,e sipas të dhënave këtu shumë pak veta e kanë parë ndaj gati vajza se Shën Valentini nuk është larg.Shpërndajeni! Hahahahahahaha!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.