Header Ads

Çfarë menduam për X Factor këtë javë?

Po pse ti harxhojmë fjalët, ja po ju sjellim këtë audicion dhe vlersimin jashtëtokësor të jurisë.Si i thanë? Më mirë se Gianluca Grignani? Jo re jo! Ja ta shikojmë ene një herë...


Ne e kuptojmë, që është vështirë të gjesh fjalë për të vlersuar 2000-5000 konkurues,po më mirë bëjeni me pikë ose me Po e madhe Po e vogël siç e kishit sesa të bëni gafa të tilla.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.