Header Ads

Claydee (Klejdi) Lupa dhe Dafina Zeqiri kryesojnë TopBalkanika Tv


Kur ne themi që janë këngë të mira nuk e themi kot! "Deep Inside" e Claydee Lupa dhe "Supernova" e Dafina Zeqirit, kryesojnë toplistën e javës në Balkanika Tv si dy prej këngëve më të votuara të javës në Ballkan. Claydee për momentin renditet në vendin e parë dhe Dafina në vendin e dytë!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.