Header Ads

Mob Wives...Drita tregon grushtat! - SHiko Videon

Nuk u desh shumë që sezoni i dytë i Mob Wives të fillonte me një zënkë. Në skenën që po ju sjellim Dritës i thonë që ajo gjëja e shëndoshë do që të sqarohet në lidhje me grindjen e mëparshme që ato patën bashkë dhe Drita e fton në ballkon. Ajo gjëja e shëndoshë vjen së bashku më një gjë plastike dhe pas disa minutash kalon "përpjekjen" e Dritës për tu pajtuar në kërrcënim, duke i thënë se çdo ditë mezi përmban veten me i shku në shtëpi...OoOuuu! Ajo lopa tha çka? Aq u desh që Drita ti japi një të goditur të mirë shoqëruar me shumë të tjera,ndërkohë që ajo gjëja plastike dhe njerzit prezentë mundohen ta largojnë nga ajo gjëja e shëndoshë.Sa qejf kam me e rraf Drita atë gjënë plastike keq,po keq fare se nuk e shoh dot, veç flet kot ajo. Në lidhje me bisedën e tyre, ajo gjëja e shëndosh po mundohet të dredhi muhabetin duke thënë që Drita tha se ato nuk kanë qënë shoqe e tani thotë që kanë qënë shoqe. NCUQ NCUQ! Drita THA: Nuk isha mike me ty (këtë gjënë e trashë) kur jam lidhur me bashkshortin (kur them e trashë e kam fjalën nga trutë lol). Thjesht desha me e sqaru. Shikoni videon...


Get More:


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.