Header Ads

Emina Cunmulaj dhe Eliza Dushku, me të dashurit në hapjen e Hyde në L.V


Eliza Dushku dhe Emina Cunmulaj së bashku me të dashurit e tyre Rick Fox dhe Sam Nazarian, kanë qënë të ftuar në hapjen e klubit të natës "Hyde" në Las Vegas...më falni, thashë gjë të ftuar? Ooops! Gabimi im,se i dashuri i Eminës e ka në pronësi këtë klub! Ha! Të tjerë të ftuar në këtë mbrëmje ishin dhe Sofia Vergara,Joe Jonas,Wilmer Valderrama,Leona Lewis etj. Si shpirt shqipet!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.