Header Ads

Genta Ismajli dhe Dafina Zeqiri duet në programin "Cabaret"

Eh ka nis mbarë viti i ri! Qënkan bërë shoqe këto të dyja! (Ua ne gjithmonë shoqe kemi qënë pffffff ja dhe nji muj lol) Gjithsesi më pëlqeu interpretimi dhe numri. Genta dhe Dafina duhet të bëjnë një këngë bashkë ,sepse kanë shumë të përbashkëta artistikisht.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.