Header Ads

"The Guardian" dhe këtë verë rekomandon Shqipërinë


Kaq sa na paskan dashur anglezët nuk e paskemi ditur! Për të disatin vit rradhazi shtypi anglez po bën atë çka qeveria jonë po mundohet me të gjitha masat ta shkatërroj - reklamon turizmin shqiptar! Në një prej shkrimeve më të fundit në lidhje me udhëtimet turistike nëpër botë, "The Guardian" rekomandon dhe vizitën në qytetin e Butrintit duke e cilësuar si një prej zonave arkeologjike më të mira në Europë. Ndërkohë përsa i përket vendeve të tjera të Ballkanit? Ncuq ncuq ncuq as edhe një rekomandim.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.