Header Ads

Miliarderi shqiptar John Kolaj në lidhje me Nene nga "Real Housewives"? Shiko VIDEON


John Kolaj është një miliarder shqiptar i cili operon një biznes prej 142 restorantesh në mbarë botën (Famous Famiglia), ndërsa Nene është një prej figurave më interesantë të programeve vërtet tv në Amerikë. Ajo njihet për personalitetin e saj të fortë shfaqur në programin "Real Housewives of Atlanta" (Braco Tv) dhe për garën (apo zënkat) e fortë në "Celebrity Aprentice". Në këtë të fundit ajo u njoh me John, me të cilin tashmë kanë vendosur dhe të bashkëpunojnë për hapjen e një biznesi të ri. Videoja që shikoni është një darkë në të cilën ata supozohet të flasin për biznesin që do operojnë bashkë,por...dhuratë pas dhurate e shaka pas shakaje...nuk po kuptohet mirë se për çfarë biznesi po bëhet fjalë hahahhaha. Duket qartë që diçka po luhet midis tyre,por dhe pse kanë shprehur simpati për njëri-tjetrin, si John ashtu dhe Nene, tregojnë se nuk ka lidhje dashurie midis tyre,siç po flitet në media këtë javë. E shikoni sa të mirë jemi ne shqipet e Amerikës kur të marrim në punë? Nuk të japim vetëm çekun,por dhe dhurata hihihihihihihihi.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.