Header Ads

Queen Latifah dhe Wendy Williams imitojnë "Mob Wives" - Video


Queen Latifah teksa e ftuar në Wendy Williams Show, ka ndaluar për pak çaste të marrë pjesë dhe në një rubrikë të këtij programi, ku për humor, prezantuaesja dhe një e ftuar vendosin paruke dhe imitojnë skena të ndryshme nga shfaqjet televizive. Në videon e mëposhtme,ato imitojnë një skenë grindjeje midis Dritës dhe Karen. Gallatë!
P.S bëjeni Google translate po jua majti hahahahhahaNo comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.