Header Ads

RedFoo i LMFAO mahnitet nga tulet e Vildane ZenelitAnëtari i dyshes LMFAO, shfaqet në këtë foto gjatë momentit kur ka parë fotografinë e modeles Vildane Zeneli në kalendarin që shoqëron librin "Culo". Me aq sa ka hapur gojën i shkreti mirë që nuk ka pësuar infarkt, megjithëse nuk i vë dot faj. Ja dhe një foto tjetër nga Vildane në atë libër.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.