Header Ads

Alban Nimani - Ti më jep dhimbje


"Ti më jep dhimbje" gjendet në albumin "E bardhë" të Alban Nimanit, ndërkohë videoja e mëposhtme nuk është videoklipi zyrtar i kësaj këngë,por një video nga koncerti në "Sheshin 21" të cilin Albani e postoi dje në YouTube, e duke qënë se ne na pëlqeu, vendosëm ta publikonim dhe në Albaniac.
Albumi "E bardhë" është publikuar në 17 tetor të vitit që shkoi, me një promovim live në "Sheshi 21" i cili u xhirua nga RTV21. Për më tepër informacione vizitoni www.AlbanNimani.comNo comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.