Header Ads

G4SHI publikon - Rocket - Shiko videokëngën këtu!


Nëse më keni lexuar rregullisht, ju duhet ta dini që unë s'para rri pa kritikuar pak lol, por sinqerisht kur vjen puna tek këngët e G4SHI më pëlqen çdo gjë që publikon. "Rocket" është po aq super sa dhe këngë e tij të mëparshme. Fiksim!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.