Header Ads

Me kë më ngjan kjo mua?


Nuk e di pse, por sa herë që shikoj Beatrix Ramosaj më kujtohet Amy Lee e Evanescene. A kam të drejtë? A ngjajnë shumë apo po më ikën petulla dhe mua...

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.