Header Ads

Rona Nishliu do këndoj shqip në EurovisionRona Nishliu sapo është kthyer këto ditë në Kosovë,pas një udhëtimi pune në Amerikë ku ka përfunduar regjistrimin e versionit final të këngës "Suus" (Eurovision kërkon që kënga të jetë 3 minuta e gjatë) për Festivalin e Këngës Europiane. E shoqëruar nga Florent Boshnjaku,Shpëtim Sahraçi dhe Aldo Shllaku, Rona ka ngelur mëse e kënaqur nga versioni përfundimtar DHE ne në Albaniac kemi mësuar se në Eurovision Rona do të këndoj SHQIP! Na pëlqen kjo përzgjedhje e menaxhesve, dërkohë që gjatë vizitës në Nju Jork, këngëtarja ka qënë e ftuar dhe në studion e Fadil Berishës, me të cilin ka realizuar një set fotografik që sa të na bjeri në dorë do jua sjellim menjëherë online. Suksese Rona!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.