Header Ads

Kompozimi i Florit sërisht në më të mirat në Bullgari


Një tjetër këngë kompozim i Florit shndërrohet në hit në Bullgari. Alisia ka përshtatur në bullgarisht "Më mjafton vetëm një natë" kënduar nga Ermal fejzullahu dhe si rezultat është nominuar për këngën më të mirë bullgare.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.