Header Ads

Kushtrim Hoxha dhe Hana Cakuli publikojnë "Kopshti" -Shikoje këtu


Thjesht përsosmëri! Fiksim kënga,fiksim videoja,çdo fjalë më tepër do ishte e panevojshme! Një ndër këngët më të mira të vitit dhe më interesantja/veçantja. BRAVO!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.