Header Ads

Mark Marku debuton në shqip me Për ty - Dëgjoje këtu


Pas suksesit në "Kroacia kërkon një yll", këngëtari shqiptar Mark Marku ( ai që konkuron në TopFest është tjetër ) tashmë vjen dhe në gjuhën shqipe me këngën e tij të parë e cila titullohet "Për ty". Në fakt kjo këngë është publikuar më parë në versionin kroat nën titullin "Da Si Htjela" por përshtatur mjaft më mirë dhe në shqip. Thua të jetë kjo këngë një paralajmërim se më shpesh do ta shohim Markun në Shqipe? Ashtuqoftë!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.