Header Ads

Grupi Telex mban koncert në Prishtinë

Ajjjjjj! Sa do doja të isha aty! Ata janë një prej grupeve më legjendarë të rrokut në Shqipe dhe një ndër më të preferuarit e mi. FIKSIM I KAM! Telex do të jetë në Prishtinë më 20 maj, ku do të mbaj një koncert në sheshin "21" i cili do të regjistrohet dhe transmetohet nga televizioni 21. Mos i humbisni,sepse janë të mrekullueshëm! Këtu po ju sjell dhe dy këngë prej tyre një në anglisht dhe një në shqip.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.