Header Ads

Dancing with Folk Stars


"Dancing with the Stars Albania" i ka dedikuar nje numer kercimi valleve popullore ne konkurimin e shkuar dhe ne na pelqyen aq shume saqe po mendojme te zhvillojme versionin tone te "Dancing with Folk Stars" ose shqip "Tu kercy valle popullore". Nje pyetje? Po vallet popullore perse nuk i kercyen me ndonje kenge hit si psh vallen e Tropojes me ndonje kenge te 50 Cent "Shume burra ka Tropoja", vallen e Tirones me ndonje kenge nga Britney Spears "Kerceje dashnie ene nji here", vallen e Rugoves me ndonje nga Justin Timberlake "Me qafsh o me qafsh" ene ndonje valle nga Vlora me kenge te Leona Lewis "Gjak dashnia gjak"? He? Pse!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.