Header Ads

Tuna së shpejti publikon "I asaj"


Tuna është në xhirime e sipër për videoklipin e këngës së saj të re "I asaj". Ky videoklip do të realizohet nga Entermedia, e cila sot ka publikuar dhe një foto nga xhirimet. Flitet që Tuna të sjellë diçka shumë cool për këtë verë e nga fotot duket se do të kemi një këngë dance.

- Allo? Nicki? Ho mi hau arr ju? Uer arre ju o pjeshke sa t'kom kujtu!!!

Hej! Ika unë se po m'kërkojnë në telefon.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.