Header Ads

Jay Z flet per Rita Ora - Video

Kjo interviste e Jay Z konfirmon faktin se Rita Ora nuk eshte ketu per te kenduar nje kenge, por per te vazhduar nje karriere te gjate e te sigurte muzikore.Ne kete pjese interviste Jay Z tregon pershtypjet e tij per Riten, duke thene sesi kur Rita hyn ne nje ambjent ndryshon atmosferen, nje aftesi qe nuk mund ta krijosh dot, sidomos ne nje moshe kaq te re. Ai gjithashtu flet per heren e pare qe e pa Live ne koncert duke vlersuar lirshmerine dhe entuzjazmin e saj ne skene dhe me publikun si dhe elementin pop-rock ne karakterin dhe talentin e Rites qe Jay Z e pelqen shume. Ok! U mundova ta pershtat ne shqip pak a shume, por ju e kuptoni apo jo? Jo? Mesoni anglisht pra! Hahahahhaha!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.