Header Ads

Rita Ora gjyqtare ne X Factor te Anglise


Rita Ora eshte konfirmuar si gjyqtare ne nje prej audicioneve te X Factor U.K duke zevendesuar miken e saj Leona Lewis dhe Geri Halliwell. Ka qene Simon Cowell ai i cili ka perzgjedhur Oren per kete pozicion, e ne besojme se eshte nje zgjedhje perfekte duke pasur parasysh jo vetem talentin por edhe tipi cool e gazmor te Rites. Nderkohe flitet, se nese Rita te henen, ne proven e saj te pare si gjyqtare ben nje pune te mire mund ti ofrohet dhe pozicioni i perhershem ne kete program, nje pozicion i cili i eshte ofruar Sharon Osborne. Kjo e fundit ka mbeshtetjen e tre anetareve te tjere te jurise,por jo te Simon Cowell me te cilin disa here ka pasur probleme. Personalisht, mendoj se do ishte cool per Riten qe te merrte pjese ne audicionet e rretheve, por nuk do me pelqente qe ajo te ishte gjyqtare e perhereshme.Rita sapo ka filluar te kete sukses e nuk duhet te humbi kohen me programe te tilla.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.