Header Ads

Rita Ora kendon per shqiptaret ne Rinora4

Rita Ora ka kenduar per here te pare perpara nje publiku shqiptar ne Rinora4 ne Zvicer dhe eshte pritur ne nje menyre te jashtezakonshme. Salla ka qene plot dhe publiku eshte larguar me pershtypjet me te mira. Ne po ju sjellim ketu dy video te cilat nuk jane me cilesi te mire,por thjesht sa per te ju dhene nje ide te pergjitheshme.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.