Header Ads

Sheila dhe Lirija të qëndrojnë...Eliza Hoxha shkon në shtëpi loooool

Pasi i bën 101 lëvdata e treguan sesa çmime e sesa suksese kishte arritur Eliza, ajo del në skenën e X Factor jo për të promovuar muzikën e saj, por për të kënduar versionin më të keq që kam dëgjuar ndonjëherë të "Somebody That I Used to Know" që e bëri Lirien dhe Sheilën të duken si Whitney Houston rahmet past! Pastaj thonë nuk i përkrah kush...1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.