Header Ads

"2 minuta" per Zanfina Ismailin


Zanfina Ismaili ka njoftuar se eshte ne studio duke regjistruar kengen e saj te re per stinen e veres. Ajo titullohet "2 Minuta" dhe eshte krijuar nga Shkumbin Nebihu dhe Avni Qaili. Sipas Zanfines kenda do te jete me melodi 100% shqip dhe ne mezi po presim,sepse cdo vere nuk mundemi pa pak Zanfine :) Duke pasur parasysh se kenga e fundit qe perfshinte disa minuta u kthye ne nje prej hiteve me te mira shqiptare...po na duket si shenje e mire ky titull.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.