Header Ads

BabaStars - Baba Stars

Teksti shume cool /e kam gojen kallash sa here e pshtyj gjuj plumba/ ,ritmi pak i vjeter,videoja me qerroi por te pakten zerat e tyre kombinojne mire me njeri-tjetrin. Eshte veshtire te kesh ka shume rrepere me nje pjese te tyren brenda 4 minutave,por ne kete rast funksionon. Kenga ne pergjithesi eshte ok. Une prisja dicka me teper si Machine Gun Kelly - Chip Off The Block duke pasur parasysh ngjarjet e fundit dhe numrin e madh te rrepereve ne BabaStars. Kjo kenge duhet te ishte plot me vrer e shperthime,ne fakt fjalet jane te tilla por ritmi jo.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.