Header Ads

Voto per Rita Ora qe te dale ne kopertinen e Rolling Stone


Votoni per Rita Oren qe te dali ne kopertinen e shtatorit te revistes me te njohur muzikore ne bote "Rolling Stone"! Per ta bere te mundur kete KLIKONI KETU ne faqen qe do dale thjesht jepini pese yje dhe votimi u krye! Dalja e Rites do shenonte shqiptaren e pare ne kopertinen e kesaj reviste historike! Shperndajeni linkun dhe votoni!

1 comment:

  1. Rita Ora you are the best! I love you

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.